کارآفرین کیست؟

کارآفرین کیست؟

کارافرین برتر، کارآفرین نمونه و چندین صفت دیگری که به کلمه ی کارافرین می چسبد، اصطلاحاتی است که زیاد شنیده ایم. اما قبل از بررسی معنای ان ترکیب ها مناسب تر است که معنی خود کلمه کارآفرین را بدانیم.

کارآفرین کیست؟
سوالی کوچک با پاسخ های بزرگ…

معنا و مفهوم کارآفرینی که ما در عصر حاضر آن را درک کرده‌ایم به تعریفی که آقای ژوزف شومپیتر در سال ۱۹۲۸ آن را مطرح کرد نزدیک‌تر است. زیرا وی اعتقاد داشت که کارآفرینی رابطه نزدیکی با نواوری دارد، چیزی که ما در این زمان به‌شدت به آن نیازمندیم. 

ژوزف شومپیتر اولین بار کارآفرینی را این‌گونه تعریف کرد:

عصاره کارآفرینی در درک و بهره‌برداری از فرصت‌هاست

و بعدها کارآفرینی را با دیدگاهی گسترده‌تر و کلان‌تر تعریف کرد و کارآفرینان را کسانی دانست که اقتصاد و سازمان‌ها را زنده می‌کنند، افرادی که کمبود آن‌ها در بسیاری از سازمان‌های دولتی ما به‌شدت احساس می‌گردد.


پیشنهاد مطالعه:     نواوری


بیاین کمی خودمانی تر کارآفرین را تعریف کنیم:

کارآفرین شخصی است که مجموعه ای صفات و خصوصیاتی دارد که سبک زندگیش را با دیگران متفاوت کرده و توانمندیی دارد که او را قادر ساخته برای خود کسب و کاری راه اندازی و مدیریت کند. این خودکارآفرینی شروع یک کارآفرینی است. 

پس از خودکارآفرینی میتواند با تفکر و عمگرایی نواورانه ایده و فرصتی را پیدا کند تا با پذیرش ریسک ارزش افرینی کرده و جهت توسعه آن برای دیگران شغل اینجا کند. 

مطابق تعریف بالا، فرد یا افرادی که قرار است کارافرین شوند باید در ابتدا برخی خصوصیات مورد نیاز را در خود پرورش دهند، بگونه ای که سبک زندگی آنها سبک زندگی کارآفرینی شود.

کارآفرینی آموختنی است

عده ای تصور می کنند باید كارآفرین متولد شد در غیراینصورت دیگر نمیتوان کارآفرین بود، لیکن کارآفرینی ذاتی نیست و میتوان آن را آموخت.

کارآفرینی ففط ایجاد یک شغل نیست، بلکه ارزش افرینی است.

همانطور که گفته شد کارافرینی را میتوان آموخت. متخصصان مهارت های مورد نیاز جهت شروع کارآفرینی را به دو گروه کلی زیر تقسیم میکنند:

  1. مهارت های نرم
  2. مهارت های سخت

مهارت‌های نرم شامل مهارت های است که کارافرین بتواند ارتباطات مستحکم تری با اعضای تیم و دیگران داشته باشد.

مهارت های سخت نیز شامل مهارت هایی می باشد که فرد بتواند کسب و کار خود را مدیریت کند.


پیشنهاد مطالعه:     انواع مهارت های نرم و مهارت های سخت کارآفرین


 

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *